Πληροφορίες Ναύλωσης

Εκτύπωση
PDF

Γενικές Πληροφορίες

H Project Blue Yachting ενοικιάζει τα σκάφη της μόνο με skipper. Οι skippers μας είναι άριστα καταρτισμένοι και διαθέτουν μεγάλη εμπειρία. Δεν θα αναλάβουν απλά να ταξιδέυουν το σκάφος για εσάς αλλά, εάν το επιθυμείτε, θα αναλάβετε εσείς τη διακυβέρνηση του σκάφους έχοντας την ασφάλεια που σας παρέχει η παρουσία ενός έμπειρου κυβερνήτη που θα σας καθοδηγήσει και θα σας βοηθήσει σε ότι χρειαστείτε.

Δίνεται η δυνατότητα μαθημάτων ιστιοπλοΐας κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε το αντηλιακό σας, ένα καπέλο, γυαλιά, μαγιό, στρωτά πλαστικά παπούτσια, κάτι πιο ζεστό για να φορέσετε τα απογεύματα και είστε έτοιμοι να σαλπάρετε με την οικογένεια ή τους φίλους σας.

Το σκάφος, σας παραδίδεται μετά από λεπτομερή εξέταση, με τον standard εξοπλισμό του, καθαρό, τις δεξαμενές του γεμάτες με καύσιμα και νερό και με δύο φιάλες φυσικό αέριο στην κουζίνα του.

Η μόνη σας υποχρέωση είναι να το επιστρέψετε όπως ακριβώς το παραλάβατε (σε όρους καυσίμων, καθαριότητας, κτλ).

 

Διαδικασίες πληρωμής

Αφού επιβεβαιωθεί η κράτηση του ναύλου  (μέσω e-mail ή fax) και από τις δύο πλευρές  ή έχει υπογραφεί το συμβόλαιο θα πρέπει να καταθέσετε την προκαταβολή (50%), στον τραπεζικό λογ/σμο  που σας έχουμε υποδείξει .

Η πληρωμή γίνεται ως εξής: 50% του κόστους πληρώνεται κατά την υπογραφή του συμβολαίου μέσω  τραπεζικού  λογαριασμού ή μέσω πιστωτικής κάρτας.

Το υπόλοιπο 50% δύο εβδομάδες πριν την αναχώρηση  ή το αργότερο κατά την παραλαβή του σκάφους στην βάση μας, μετρητοίς ή μέσω πιστωτικής κάρτας (Master Card ή Visa).

 

Εγγύηση Ναύλου

Κατά την επιβίβασή σας στο σκάφος θα πρέπει να καταβληθεί εγγύηση  (μετρητά - επιταγή – VISA)  η οποία και επιστρέφεται κατά την  αποβίβαση εφόσον δεν έχει προκληθεί καμία ζημία στο σκάφος.  Σε  περίπτωση ζημιάς  εκτιμάται η ζημιά και παρακρατείτε το αντίστοιχο ποσό για την επισκευή της.

 

Check in

Ημερομηνία απόπλου/ Τοπική ώρα αναχώρησης: 17.00’. Οι επιβάτες θα ακολουθήσουν την διαδικασία check in μαζί με το προσωπικό μας, βασιζόμενοι στην γενική λίστα εξοπλισμού, που εφαρμόζεται σε όλα τα σκάφη. Το υπόλοιπο πλήρωμα και οι αποσκευές σας δεν θα πρέπει να είναι πάνω στο σκάφος εκείνη την στιγμή. Στην συνέχεια θα αναλάβουμε την άδεια απόπλου και όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για θα είστε έτοιμοι να αναχωρήσετε από το λιμάνι. Σημειώστε ότι όλα τα check-in θα γίνονται μόνο κατά την διάρκεια της ημέρας πριν τη δύση του ηλίου. Για καθυστερημένες αφίξεις τα check-in θα πραγματοποιούνται το επόμενο πρωί.

 

Check out

Ημερομηνία κατάπλου/ Τοπική ώρα άφιξης: 09.00’. το σκάφος ΠΡΕΠΕΙ να επιστρέψει στο λιμάνι άφιξης την νύχτα πριν την ημερομηνία κατάπλου, μια (1) ώρα πριν την δύση του ηλίου, εκτός και αν έχει συμφωνηθεί από πριν κάποια άλλη ώρα. Σε περίπτωση πιθανής καθυστέρησης, κατά την επιστροφή του σκάφους, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με εμάς άμεσα, καθώς τις περισσότερες φορές, έχουμε συνεχόμενα ναύλα και το σκάφος θα πρέπει να ετοιμαστεί για το επόμενο ναύλο. Εξασφαλίστε ότι είστε κοντά στην βάση, και ότι μπορείτε εύκολα να επιστρέψετε την προβλεπόμενη ημέρα και ώρα ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Σημειώστε ότι όλα τα check out θα πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια της ημέρας, πριν την δύση του ηλίου και εφόσον όλες οι αποσκευές σας βρίσκονται στην προβλήτα

 

Επιλογή Γλώσσας

EnglishGreek

Σύνδεσμοι

logo-el

logo bax