Γενικές Πληροφορίες

H Project Blue Yachting ενοικιάζει τα σκάφη της μόνο με skipper. Οι skippers μας είναι άριστα καταρτισμένοι και διαθέτουν μεγάλη εμπειρία. Δεν θα αναλάβουν απλά να ταξιδέυουν το σκάφος για εσάς αλλά, εάν το επιθυμείτε, θα αναλάβετε εσείς τη διακυβέρνηση του σκάφους έχοντας την ασφάλεια που σας παρέχει η παρουσία ενός έμπειρου κυβερνήτη που θα σας καθοδηγήσει και θα σας βοηθήσει σε ότι χρειαστείτε.

Δίνεται η δυνατότητα μαθημάτων ιστιοπλοΐας κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε το αντηλιακό σας, ένα καπέλο, γυαλιά, μαγιό, στρωτά πλαστικά παπούτσια, κάτι πιο ζεστό για να φορέσετε τα απογεύματα και είστε έτοιμοι να σαλπάρετε με την οικογένεια ή τους φίλους σας.

Το σκάφος, σας παραδίδεται μετά από λεπτομερή εξέταση, με τον standard εξοπλισμό του, καθαρό, τις δεξαμενές του γεμάτες με καύσιμα και νερό και με δύο φιάλες φυσικό αέριο στην κουζίνα του.

Η μόνη σας υποχρέωση είναι να το επιστρέψετε όπως ακριβώς το παραλάβατε (σε όρους καυσίμων, καθαριότητας, κτλ).

Διαδικασίες πληρωμής

Αφού επιβεβαιωθεί η κράτηση του ναύλου  (μέσω e-mail ή fax) και από τις δύο πλευρές  ή έχει υπογραφεί το συμβόλαιο θα πρέπει να καταθέσετε την προκαταβολή (50%), στον τραπεζικό λογ/σμο  που σας έχουμε υποδείξει .

Η πληρωμή γίνεται ως εξής: 50% του κόστους πληρώνεται κατά την υπογραφή του συμβολαίου μέσω  τραπεζικού  λογαριασμού ή μέσω πιστωτικής κάρτας.

Το υπόλοιπο 50% δύο εβδομάδες πριν την αναχώρηση  ή το αργότερο κατά την παραλαβή του σκάφους στην βάση μας, μετρητοίς ή μέσω πιστωτικής κάρτας (Master Card ή Visa).

Εγγύηση Ναύλου

Κατά την επιβίβασή σας στο σκάφος θα πρέπει να καταβληθεί εγγύηση  (μετρητά – επιταγή – VISA)  η οποία και επιστρέφεται κατά την  αποβίβαση εφόσον δεν έχει προκληθεί καμία ζημία στο σκάφος.  Σε  περίπτωση ζημιάς  εκτιμάται η ζημιά και παρακρατείτε το αντίστοιχο ποσό για την επισκευή της.

Previous Βάση Εκκίνησης